Selecteer een pagina

Margo van de Pas
van 20 juni t/m 20 augustus 2024

Margo van de Pas (Tilburg 1998) is een jonge autodidactische fotograaf met een passie voor het vastleggen van mensen. Haar interesse en eigen ervaring met maatschappelijke problemen is een belangrijk thema in haar fotografie.

Met de “Leegte van Afstand” doet zij beeldend onderzoek naar verlatingsangst en eenzaamheid. Beiden verschijnselen die een grote invloed kunnen hebben op een mensenleven. Met het maken van deze fotoserie hoopt ze deze diepgewortelde emoties meer begrijpbaar te maken en een emotionele connectie tot stand te brengen. Een handreiking aan voorbijgangers om zich in even te identificeren met de gevoelens van isolement, verlating, angst en eenzaamheid.

Hiermee wil de fotograaf uiteindelijk helpen met het doorbreken van het taboe omtrent eenzaamheid en aanmoedigen van het vinden van steun bij elkaar.

www.margovandepas.nl of @margovdpas