Selecteer een pagina

Route

Studio De Gruyter is gevestigd aan de Gasthuisring 5 in Tilburg, de weg tussen de Spoorlaan en het Wilhelminapark in het centrum van Tilburg. Je kunt het kantoorpand als volgt bereiken:

Te voet vanaf het station: verlaat het station van Tilburg (centraal) aan de noordzijde (kant van de Lochal) en loop linksaf de Burgemeester Brokxlaan af. Passeer aan de rechterhand de Houtloods en woonzorgcentrum Bisschop Zwijssen en sla dan rechtsaf de Gasthuisring in. U vindt Studio De Gruyter vervolgens aan de linkerkant. Looptijd ongeveer 10 minuten.

Per bus: Vanaf Centraal Station Tilburg bij de bushalte naar perron D. Daar Arriva stadsbus 6 nemen richting Noord-Heikant. Uitstappen bij bushalte Jan Heijnsstraat. Reistijd met de bus is ongeveer 4 minuten. De looptijd is dan nog 2 minuten (lopen vanaf het station is in veel gevallen sneller).

Per auto: Gebruik een navigatie-app. De Gasthuisring is als eenrichtingsweg alleen toegankelijk vanuit de Spoorlaan en de Burgemeester Brokxlaan. Parkeren kan (betaald) in het Dudokhof. Sla hiervoor linksaf, juist voor Studio De Gruyter. Is er geen vrije plaats? Rij de Gasthuisring dan verder af en sla na 100 meter rechtsaf voor aanvullende parkeergelegenheid.